download lagu nella kharisma konco mesra sorted by
relevance

Admin05.09.2021

Download Lagu Konco Mesra Nella Kharisma

Nella Kharisma - Kemarin 3.
4700
Admin29.06.2021

Nella Kharisma Konco Mesra Music Lagu Mp3

[Chorus] C G Yen tak sawang sorote mri.
28010
Admin02.09.2021

Download Lagu Album Nella Kharisma MP3

Nella Kharisma adalah penyanyi dangdut berkebangsaan Indonesia.
3603
Admin15.07.2021

Download Lagu Konco Mesra

.
6009
Admin29.07.2021

Download Kumpulan Lagu Dangdut Koplo Nella Kharisma Terbaru

patmu Am G janeku ngerti ono, ati sliramu F Em nanging onone mung se.
Admin05.09.2021

♫ Download Lagu Bojo Galak

wis nasibe kudu koyo ngene nduwe bojo kok ra tau ngapenake seneng muring, omongane sengak kudu tak trimo, bojoku pancen galak saben dino rasane ora karuan ngerasake bojoku sing ra tau perhatian nanging piye maneh atiku wes kadung tresno senajan batinku ngampet ono njero dada yo wes ben nduwe bojo sing galak yo wes ben sing omongane sengak seneng nggawe aku susah nanging aku wegah pisah tak tompo nganggo tulus ing ati tak trimo sliramu tekan saiki mungkin wes dadi jodone senajan kahanane koyo ngene sungguh keterlaluan bojoku sing saiki kliru sitik wae aku mesti diseneni ameh dolan ro konco kok ora diolehke senenange nuduh dikira lungo ro liyane yen wes ngono aku mung bisa meneng tak jelasno malah mung nggawe kowe sepaneng di matamu aku iki ora tau bener kabeh mbok salahno, rumangsa wes paling pinter yo wes ben nduwe bojo sing galak, yo wes ben sing omongane sengak seneng nggawe aku susah, nanging aku wegah pisah tak tompo nganggo tulus ing ati, tak trimo sliramu tekan saiki mungkin wes dadi jodone, senajan kahanane koyo ngene ibarate dele sing uwis dadi tempe kudu tak lakoni yen pancen ngene dalane abote nduwe bojo sing galak lek ra keturutan senengane mencak-mencak ra usah digetuni aku kudu kuat ati nganti tekan mati sliramu tetep nang ati distel kendo wae, tak nikmati uripe senajane galak bojoku pancen sing bagus dhewe kuat dilakoni, lek ra kuat ditinggal ngopi tetep cinta senajan bojoku galak yo wes ben nduwe bojo sing galak, yo wes ben sing omongane sengak seneng nggawe aku susah, nanging aku wegah pisah tak tompo nganggo tulus ing ati, tak trimo sliramu tekan saiki mungkin wes dadi jodone, senajan kahanane koyo ngene yo wes ben nduwe bojo sing galak, yo wes ben sing omongane sengak seneng nggawe aku susah, nanging aku wegah pisah tak tompo nganggo tulus ing ati, tak trimo sliramu tekan saiki mungkin wes dadi jodone, senajan kahanane koyo ngene Jika kamu menyukai lagu Bojo Galak dari penyanyi Nella Kharisma, belilah lagu Bojo Galak di itunes.
8704
Admin20.09.2021

Download Lagu Dangdut Koplo Terbaru,Konco Mesra hingga Bojo Galak Nella Kharisma, Full Album (Video)

, lalu cari berdasarkan nama artis.
2409
Admin21.07.2021

Not Angka Lagu Konco Mesra

Selain itu, lagu-lagu religi Nella Kharisma dan Via Vallen juga bisa didownload, berikut tribunpekanbaru.
7500
Admin22.09.2021

♫ Download Lagu Bojo Galak

.
8505